Nu de benzineprijzen zijn gestegen en het bewustzijn van de gevaren van de opwarming van de aarde zich heeft verspreid, hebben veel mensen ervoor gekozen om hun auto achter te laten voor korte ritjes naar de winkel of andere boodschappen. Lopen of misschien een fiets is de keuze die de meesten maken in plaats van een auto, maar dit is voor sommigen niet praktisch. Ze kunnen een handicap of een evenwichtsprobleem hebben waardoor lopen of fietsen onpraktisch is. Een goede keuze is daarom een elektrische driewielers.

Een elektrische trike biedt de mix van trappen en autorijden voor diegenen die wat fysieke activiteit willen, maar misschien niet de inspanning kunnen leveren die nodig is om alleen te fietsen. Het toegevoegde wiel zorgt voor stabiliteit bij het rollen of stilstaan, zodat ze gemakkelijk te besturen zijn. Een mand, aanhangwagen of zelfs een babyzitje kan worden toegevoegd voor winkeluitstapjes of boodschappen. Snelheden kunnen 12-25 mph bereiken.

Dus, hoe en waar kun je een elektrische driewieler krijgen? Een goede plek om te beginnen met zoeken is Eclectric-Bike.com. Deze site bevat beschrijvingen van een breed scala aan trikes met links naar websites van fabrikanten. Er zijn ook advies- en kooptips, ombouwsets als je een motor wilt toevoegen aan een bestaande fiets of trike en een breed scala aan opties en accessoires. U vindt er ook reparatie-informatie, links naar handleidingen, advies en diagnosetools. Een trike die hier te zien is, is de Gormier elektrische driewieler, met 24 inch chromen wielen, een 450 watt motor met een bereik van 16 mijl, grote stoel en mand en 6 maanden garantie voor $ 1.299 inclusief verzendkosten. Andere fabrikanten die hier worden vermeld, zijn BoomerBents, Palmer, Worksman en RunAbout.

Je kunt ook een aantal elektrische driewielers vinden die worden verkocht op Amazon.com. Prijzen bij Amazon variƫren van 999 voor een Currie Technologies iZip Tripcruiser tot 2.495 voor een International Surrey Company EZ Rider. Amazon heeft uitstekende beschrijvingen van de verkochte artikelen, beoordelingen en opmerkingen van klanten.

Er zijn een aantal opties waarmee u rekening moet houden bij het aanschaffen van een elektrische driewieler. De stabiliteit op deze fietsen is erg goed bij stilstand of rechtdoor rijden, maar ze kunnen kantelen bij het nemen van bochten. Als dit een grote zorg is, dan is een fiets met een lager zwaartepunt een belangrijke overweging. U kunt ook zoeken naar grote rechtopstaande rugleuningen of zelfs armleuningen. Het bereik van een elektrische driewieler hangt af van de snelheid wanneer deze wordt gebruikt en andere factoren, maar een goede aanbeveling is om een driewieler te kopen die het dubbele bereik van normaal gebruik heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *